Meer dan 20 jaar specialist in unieke vakanties - Klantbeoordeling 9,1 - Lid ABTO en SGR
Zonvakantie februari

Zonvakantie in februari 2025

  1. Home
  2. Vakantie
  3. Zonvakantie
  4. Februari

Zoek de mediterrane zon op in februari

Als de winter zorgt voor donkere dagen, koude nachten en ijzige straten, dwalen mijn gedachten regelmatig af naar zonnige plekjes in het zuiden. Want wat is nou fijner dan de donkere dagen in Nederland inruilen voor de warmte van de Europese zon? Wat dacht je van Cyprus, Portugal of Spanje? Februari is één van mijn favoriete maanden om op vakantie te gaan om de zon op te zoeken en te ontsnappen aan de winterkou.

Een vakantie in februari boeken

Om de koude winterdagen een beetje zonnig door te komen, vind je hier mijn favoriete adresjes voor februari. Wil jij deze maand doorbrengen op één van deze bijzondere plekjes? Boek dan eenvoudig een vakantie bij mijn kleinschalige adresjes.

 

Ontdek zonnige adresjes in februari 2025

Via de filters kan jij jouw persoonlijke voorkeuren aangeven.

Mijn favoriete bestemmingen voor een zonvakantie in februari

Cyprus, Madeira, de Canarische eilanden, het zuiden van Portugal en het zuiden van Spanje zijn mijn favoriete winterbestemmingen. Februari is de ideale maand om één van deze bestemmingen te bezoeken, er is dan namelijk van alles te beleven! Zo vindt het Carnaval de Santa Cruz de Tenerife plaats in februari. Dit is niet het soort carnaval zoals we dat in Nederland gewend zijn.

Op Tenerife heeft het een Caribisch tintje. Met uitbundige en kleurrijke kostuums lopen honderden groepen dansend en swingend over straat. Zo schud je die winterdip zo van je af!

Op Cyprus kun je in februari skiën en zwemmen op één dag: wanneer het sneeuwt op het Troödosgebergte merk je hier bij de stranden namelijk niks van! ’s Avonds en ’s nachts koelt het op Cyprus in februari wel lekker af, ideaal voor gezellige avondjes binnenshuis.

Ben jij benieuwd naar al mijn winterzonvakanties? Bekijk dan mijn favoriete winterzonverblijven.

Boek jij een vliegvakantie dan is deze bij mij altijd inclusief verblijf en huurauto!

Book your holiday with ease