Meer dan 20 jaar specialist in unieke vakanties - Klantbeoordeling 9,1 - Lid ABTO en SGR
Zonvakantie december

Zonvakantie in december 2024

Waar schijnt de zon?

  1. Home
  2. Vakantie
  3. Zonvakantie
  4. December

Zoek de mediterrane zon op in december

Waar gaat de reis heen?

Een vakantie in december vind ik stiekem niet heel erg. Het jaar zonnig afsluiten bij een van mijn zonnige adresjes is misschien wel het mooiste kerstcadeau.

In de winter sta ik het liefst met mijn voeten in het witte zand in Fuerteventura en Tenerife. Op dit Canarische Eiland kan ik altijd rekenen, omdat het er vrijwel altijd lekker weer is. Het eiland kent zelfs de meeste zonuren van Europa, maar liefst 3000! Ook trek ik mijn rondreis dan graag door naar Lanzarote. Omdat dit eiland bij de kust van Marokko ligt, is er een warm en droog klimaat. Ideaal voor mijn winterse zonvakantie!

Ontdek zonnige adresjes in december

Via de filters kan jij jouw persoonlijke voorkeuren aangeven.

Mijn favoriete bestemmingen voor een zonvakantie in december

Doordat je midden in de winter vertrekt, krijg je een hele andere belevenis aan een vakantie. De temperatuur is aangenamer, het zonnetje is zachter en het is rustiger. Hierdoor kun je op je gemak allerlei leuke uitstapjes maken.

Een vakantie in december boeken

Wat is nu fijner om de winter door te brengen bij één van mijn zonnige Europese bestemmingen? Bekijk snel mijn favoriete winterse adresjes voor december hierboven. Op zoek naar meer inspiratie om te overwinteren? Ik heb hier ook al mijn winterzon vakanties op een rij gezet.

Boek jij een vliegvakantie dan is deze bij mij altijd inclusief verblijf en huurauto!

Book your holiday with ease