Meer dan 20 jaar specialist in unieke vakanties - Klantbeoordeling 9,1 - Lid ABTO en SGR
Fly drive vakantie huurauto

Fly & drive vakantie

  1. Home
  2. Vakantie
  3. Fly drive

Ontdek de Mediterranée met de huurauto

Zo kom je nog eens op bijzondere plekjes!

Steeds wanneer ik terugdenk aan mijn vakanties, zie ik mezelf in gedachten weer rijden op kronkelende bergweggetjes. Soms met zicht op zee, soms op talloze wijngaarden, dan weer op ruige bergen… En altijd weer op weg naar unieke, stille plekjes! Als je een fly & drive vakantie bij mij boekt, betekent dit dat dit inclusief vlucht, verblijf en huurauto is.

Dat is wat een fly & drive voor mij zo speciaal maakt: het brengt me naar authentieke vakantieadresjes, ver weg van de massa, waar je zonder auto niet kunt komen…

Met een huurauto unieke adresjes ontdekken

Een vakantie zonder huurauto kan ik me niet meer voorstellen. Zonder huurauto had ik nooit zoveel bijzondere plekjes ontdekt. Eén van die ontdekkingen is Agios Nikita Villas op het Griekse eiland Lefkas. Nadat ik het dorpje Agios Nikitas passeerde, was het nog een klim van anderhalve kilometer de hoogte in naar dit adresje, via een smal bergweggetje. Alsof het niets is, bracht mijn huurauto me in een paar minuten naar mijn oranje huisje met privézwembad, tussen het groen van het Griekse eiland én met zicht op zee. Kleinschalig, stil en overweldigend mooi. Precies zoals ik hoop van een vakantieadresje!

Bezoek de mooiste plekjes tijdens een fly & drive

Bij zo goed als alle plekjes waar ik logeer, verklappen de eigenaren me hun mooiste geheimen van de omgeving. Zo reed ik met mijn huurauto naar een plek waar ik de mooiste zonsondergang kreeg op Ibiza, of naar de mooiste verscholen strandjes op Sardinië. Toen ik besloot mijn reizen met anderen te delen, wist ik één ding zeker: er moest een huurauto bij! Een fly & drive vakantie geeft je namelijk hét ultieme gevoel even weg te zijn van alle drukte en het dagelijkse leven. Is dat niet wat we allemaal wensen?