Meer dan 20 jaar specialist in unieke vakanties - Klantbeoordeling 9,1 - Lid ABTO en SGR
Voorwaarden Eliza was here

Voorwaarden & Zekerheden

  1. Home
  2. Organisatie
  3. Voorwaarden

Voorwaarden Eliza was here

Wees voorbereid

Indien je bij ons jouw vakantie hebt geboekt, betekent dit dat je akkoord gaat met onze voorwaarden. Het is daarom belangrijk dat je deze voorwaarden goed leest voordat je de boeking definitief maakt. Ook is het belangrijk dat je op de hoogte bent van de ANVR reisvoorwaarden en dat je alle reisinformatie op de website hebt gelezen. Kom niet voor verrassingen te staan!

Uitsluiting herroepingsrecht

Het aanbod op de website is vrijblijvend en kan zo nodig worden herroepen. Herroeping wegens correctie van fouten in de berekening van bijvoorbeeld de reissom of van andere fouten is toegestaan. De herroeping dient zo spoedig mogelijk, doch in ieder geval binnen 24 uur (reizen naar Europa en de Middellandse Zeelanden) respectievelijk binnen 48 uur (reizen naar overige bestemmingen) na de dag van aanvaarding te geschieden onder opgaaf van redenen. Als de reiziger het aanbod aanvaardt in het weekend, vangt de termijn voor herroeping door de reisorganisator aan op zondagavond middernacht. Je hebt in dat geval recht op volledige teruggave van eventueel betaalde gelden.

Kennelijke fouten

Er kunnen kennelijke fouten of kennelijke vergissingen optreden tijdens het aanbieden van mijn reizen of het boeken daarvan. Als deze als zodanig herkenbaar zijn, vanuit het perspectief van de gemiddelde reiziger, dan zijn deze fouten of vergissingen niet bindend voor mij.

De consument beschikt niet over het recht om van een aankoop af te zien

Hoewel artikel 47 van de Wet betreffende de marktpraktijken en consumentenbescherming bij de verkoop op afstand in een termijn van 14 kalenderdagen voorziet waarbinnen de consument de overeenkomst kan herroepen is dit herroepingsrecht niet van toepassing op de contracten gesloten via deze website. Ingevolge het KB van 18 november 2002 (artikel 139§2 Wet marktpraktijken en consumentenbescherming) worden overeenkomsten op afstand betreffende diensten voor logies, vervoer, het restaurantbedrijf en vrijetijdsbesteding onder bepaalde voorwaarden vrijgesteld. Deze uitzondering voor de toeristische sector werd ingegeven door de specificiteit van de in deze sector geleverde diensten en is in overeenstemming met Europese richtlijn betreffende de verkoop op afstand, die eveneens een uitzondering voorziet voor diensten betreffende logies, vervoer, het restaurantbedrijf en de vrijetijdsbesteding.

 

Voorwaarden verzekeringen

Het is belangrijk om goed verzekerd op vakantie te gaan. Hoewel jij altijd hoopt het niet nodig te hebben, kan jij voor vervelende financiële verrassingen komen te staan wanneer dit niet goed geregeld is. Bij Eliza was here sluit jij jouw reis- en/of annuleringsverzekering bij eenvoudig af bij de betrouwbare internationale verzekeraar Inter Partner Assistance NV, een AXA ondernemingDit kan tijdens jouw boeking of neem achteraf contact met ons op. Zo kan jij onbezorgd op vakantie gaan.

Belangrijk: al onze verzekeringen worden uitgevoerd door AXA, tenzij jij de verzekering voor 3 november 2020 hebt geboekt. In dat geval is Europeesche de uitvoerder.

Voorwaarden AXA

Voorwaarden autohuur

Algemene voorwaarden Sunny Cars

De autohuurvoorwaarden verschillen per bestemming, per periode en per autotype. Deze voorwaarden van de door jouw gekozen auto vind je terug in boekingstap 1. Daarnaast ontvang je de voorwaarden samen met de autovoucher ongeveer één week voor vertrek per mail.