Meer dan 20 jaar specialist in unieke vakanties - Klantbeoordeling 9,1 - Lid ABTO en SGR
Thema vakantie adults only

Adults only vakantie

Hier ervaar je pas complete rust

  1. Home
  2. Vakantie interesses
  3. Adults only

Ongestoord genieten in de Mediterranée?

Dan is een adults only adresje iets voor jou!

Tijdens mijn reizen de Mediterranée ben ik al bij veel adresjes verbleven. Weg van de massa, rustig gelegen en niets anders dan stilte om je heen. Als ik even echt intensief wilde ontspannen, besloot ik vaak om vakantie te vieren bij een Adults only adresje.

Als je even lekker op vakantie wilt zonder kinderen om je heen, dan is een vakantieadresje voor volwassenen de oplossing!

Wist je dat?

Boek jij een vliegvakantie dan is deze bij mij altijd inclusief verblijf en huurauto!

Book your holiday with ease

 

Ontdek mijn adults only adresjes in de Mediterranée

Via de filters kan jij jouw persoonlijke voorkeuren aangeven.

Intens genieten voor volwassenen

Wanneer ik terugdenk aan al mijn vakanties in zo’n adults only adresje, schieten meteen allerlei geweldige herinneringen mij te binnen. Zo verbleef ik op het idyllische eiland Rhodos bij een hotel waar ik me ook nog eens compleet kon laten verwennen. Het grote zwembad en de smaakvol ingerichte appartementen zorgden ervoor dat ik helemaal tot rust kwam in dit adults only adresje. En als dat nog niet genoeg was, kon ik altijd nog relaxen in het wellnesscentrum!

Vakantie voor volwassenen

Ik heb een aantal vakantieadresjes voor volwassenen op een rijtje gezet, waar je ultiem kunt genieten van de rust. Wat dacht je van een romantische vakantie met je partner of even relaxen met je vrienden. Bij deze plekjes kun je in alle stilte een boek lezen bij het zwembad of ontspannen onder de zon…